Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Διεθνείς επαφές της Οργάνωσης

Η σιγή ασυρμάτου που τηρεί η Οργάνωση εσχάτως ήταν τεχνητή, καθώς κλιμάκιό μας βρισκόταν εκτός Ελλάδος με σκοπό την αναζήτηση διεθνών συμμάχων (Cipralex et al., 2013).

Με τιμή και χαρά οφείλουμε να ανακοινώσουμε, πως η Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του ΟΣΦΠ στο ταξίδι της στη Μποτσουάνα συνάντησε αληθινούς συντρόφους και γνήσιους ιεραπόστολους του έργου της. Σε αυτήν τη μοναδική εμπειρία μιλήσαμε, ανταλλάξαμε απόψεις και συμφωνήσαμε στον επόμενο τελικό Κυπέλλου στο Ελληνικό να κατέβουμε όλοι μαζί, καταλλήλως ενδεδυμένοι και σφιγμένοι.

Ο σύντροφος Φέλιξ, γραμματέας της Τ.Ο. Μποτσουάνας
Οι σύντροφοι δεσμεύτηκαν να προχωρήσουν τάχιστα τις εργασίες για τη στέγαση του παραρτήματος Μποτσουάνας, ενώ για τα εγκαίνια ζήτησαν τον άρχοντα των διαμαντιών Αργύρη Σαλιαρέλη ή έστω τον Άρη Ποΐλα.
Ο Κοκκαλικός σύντροφος Ζίζι-7-


Εμείς από τη μεριά μας ευχόμαστε καλή αρχή. Θα παρακολουθούμε την πορεία τους και θα σταθούμε δίπλα τους σε κάθε τους βήμα, ενάντια στο βαζελισμό που έρπεται στις σαβάνες της υποσαχαριας Αφρικής απειλώντας την ειρήνη και  την ανάπτυξη ολόκληρης της αφρικανικής ηπείρου.
 
Εδώ μόνο εμείς, φαίνεται να σκέφτεται ο σύντροφος Πίτερ -7-
Εμπρός σύντροφοι για τον Ολυμπιακισμό και τον Κοκκαλισμό!

3 σχόλια:

  1. είχα αρχίσει να πιστεύω πως σας μάζεψανε σε καμιά σκούπα.
    μαρτυρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αληθεύει ότι σας είχανε συνδέσει με τις νηστείες στο Βελβεντό και γι' αυτό κρυβόσασταν πίσω από τους θάμνους; Αν χρειαστείτε μάρτυρες στο δικαστήριο ξερώ τον από πάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αληθευει ότι σας συνέδεσαν με τις νηστείες στο Βελβεντό; Κρυβόσασταν πίσω από τους θάμνους; Αν θέλετε μάρτυρες στο δικαστήριο ξέρω τον από πάνω πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή