Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Τα συμπεράσματα...

... της ημερίδας όπως τα συνέπτηξε η οργανωτική επιτροπή.




Οι φυσικές δυσκολίες και τα μαθηματικά μπορεί να κάνουν το όραμα του Ποσάδα να φαντάζει στους αδαείς ως ένα άπιαστο όνειρο. Το μόνο που κάνουν σ' εμάς είναι να ενισχύουν την πίστη μας σε αυτό για να εντείνουμε τις προσπάθιες μας υπερ του διαγαλακτικού σοσιαλισμού και του αντιβαζελισμού.







2 σχόλια:

  1. Συναγωνιστές Καλησπέρα! Καταρχην θα ήθελα να σας συγχαρώ για την καταπληκτική ημερίδα που διοργανώσατε! Τέτοιες πρωτοβουλιές αποτελούν όαση ελπίδας στην σημερινή συγκαμένη εποχή, ενώ κρατάνε ψηλά το Κοκκαλικό (δλδ το αυθεντικό Ολυμπιακό) φρόνημα! Όλες οι ομιλίες είχαν κάτι να προσφέρουν, αλλά προσωπικά ξεχωρίζω το Μπρέηκ για Φραπόγαλο! Ήταν κάτι το ανεπανάληπτο! Και εις άλλα με υγεία!

    υγ. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ρωτήσω που μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχή για την εκδρομή στο Στάλινγκραντ ενόψει του αγώνα με Σπαρτάκ. Πότε θα βγεί πρόγραμμα και ποιό το τίμημα? Αληθεύει οτί εκτος από την αεροπορική ετοιμάζεται και πλωτή εκδρομή με ποταμόπλοιο (γιατί με ψήνει)

    Σας χαιρετώ αδέρφια!
    победа!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύντροφε, καλησπέρα. Η αεροπορική εκδρομή δεν θα γίνει, καθώς είμαστε του δόγματος "δίχως τανκς, αεροπλάνα". Ωστόσο, θα ταξιδέψουμε οδικώς με το όχημα της ΟΑΟΣΦΠ (https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR0VC4INW6iVg4WAEXQvr9ipDK2nQKdyufbgBT9xwY407-prh4HZg)

    Λεπτομέρειες προσεχώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή