Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Δε ξεκουραζόμαστε ποτέ...

Είναι γνωστό ότι ανυπομονούμε να αντιμετωπίσουμε και πάλι την Κούλα στην Ά Εθνική, αλλά η λαχτάρα μας να τη δούμε να παίζει τα επόμενα 30 χρονιά στη Ριζούπολη είναι ακόμα μεγαλύτερη. Ξέρετε όλοι πόσο λατρεύουμε αυτό το γήπεδο και δεν μπορούμε να εμπιστευόμαστε τον Απόλλωνα ότι θα παίζει στην κατηγορία κάθε χρόνο, (είδατε τι πάθαμε φέτος που τους "χάσαμε" μέσα από τα χέρια μας).

Έτσι λοιπόν η Οργάνωση έχει σηκώσει αναχώματα παντού προκειμένου να εμποδίσει τα επεκτατικά σχέδια της οθωμανικής αυτοκρατορίας μέσω της Πέρα Κλουμπ.

Λιγότερο γνωστό, αλλά ίσως το πιο ισχυρό απ' όλα, είναι αυτό που εργάζεται πυρετωδώς στα σπλάχνα της αρχαιολογικής υπηρεσίας και είναι έτοιμο να δώσει την "πρέπουσα" σημασία σε κάθε εύρημα στην περιοχή...
Ολυμπιακά ευρήματα στα χαλάσματα του μπουρδέλου

Δεν έχουμε μείνει όμως μόνο σε μακροπρόθεσμα και μεγαλόπνοα σχέδια. Όλα τα μέλη της Οργάνωσης έχουν πάρει τους δρόμους και πιέζουν τους τοπικούς φορείς, εν όψει των δημοτικών εκλογών, κάνοντας γνωστές τις θέσεις μας και ξεκαθαρίζοντας ότι όποιος δεν σταθεί αρωγός στα σχέδια μας θα βρει την οργή Του απέναντι του.

Η Τ.Ο της κατακόκκινης Νέας Χαλκηδόνας, που είναι ίσως ο μεγαλύτερος πυλώνας καθημερινής αντίστασης κατά των επεκτατικών διαθέσεων της Πέραν Κλουμπ, δεν σταματά να υπενθυμίζει στους εκπροσώπους της ότι δεν πρέπει να πνιγούν οι φωνές τους στους αμανέδες των συνδημοτών. Οι φωνές που θα αντιστέκονται θα είναι ακόμα περισσότερες στο νέο δημοτικό συμβούλιο και με τη βοήθεια της νέας περιφερειάρχη Αττικής θα καταφέρουν να ανακόψουν τα σχέδια των (αλλό)θρήσκων.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στη φραξιά Νέας Ιωνίας, η οποία έχοντας αποκτήσει δυνατή πρόσβαση και επιροή στα κέντρα αποφάσεων, έχει ήδη ξεκινήσει τον αγώνα με επίσημες αμφισβητήσεις και εμπόδια στην ανάρτηση του εμπορικού κέντρου. Γι' αυτό εξάλλου ξεκινήσανε και τα γλειψίματα στους όμορους δήμους.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον εξάλλου θα έχουν τα δημοτικά συμβούλια, αφού γνωστοί δεντροαγκαλιστές και υποστηρικτές της Κούλας θα πάθουν σχιζοφρένεια προσπαθώντας να εξηγήσουν τις θέσεις τους!

Δε θα επιτρέψουμε στις βυζαντοθωμανικές λέρες να μολυνούν τα τιμημένα χώματα της πατρίδας που έχει ένα γαμιά, και της φτάνει. Ούτε να ρίξουν ούτε ένα από τα δέντρα που με το αίμα και το σπέρμα των Ολυμπιακών έχουν θεριέψει στα βάθυ των δεκαετιών.

Όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε σε αυτές τις εκλογές.

Εμπρός σύντροφοι, πίσω ρουφιάνοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου