Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Εθνική Ελλάδος...

...και πάσης Ελλάδος!

Μετά από αυτή τη ματσάρα που απολαύσαμε απόψε αναθεωρήσαμε όλοι την άποψη που έχουμε για την ομάδα της Ε.Π.Ο..
Σε ένα παγκόσμιο κύπελλο όπου ακόμα και οι ψευτοϊρανοί κατσιαπλιάδες και οι ψευτομαύροι νιγηριανοί προσπαθούν να παίξουν μπάλα, οι παιχταράδες συμπατριώτες μας απαξίωσαν εντελώς το ποδόσφαιρο της FIFA και έδειξαν σε όλη την υφήλιο πού έχουμε γραμμένο το σύγχρονο ποδόσφαιρο.
Χίλια μπράβο στο ομοσπονδιακό μας συγκρότημα. Χίλια μπράβο στην ελληνική ομοσπονδία του γνήσιου και καθαρού ποδοσφαίρου που έχει πάρει τον μοναχικό και δύσβατο δρόμο της εναντίωσης σε ό,τι πρεσβεύει το γλειώδες και βρωμερό ποδόσφαιρο της δύσης.

Πληροφορίες της Οργάνωσης από Pyongyang μεριά λένε ότι ήδη έχει γίνει πρόσκληση για φιλικό αδελφοποίησης στο Kim Il-sung stadium. Εξετάζεται το ενδεχόμενο το φιλικό να γίνει στις 8 Ιανουαρίου και να αποτελέσει μέρος των εορτασμών για τα τριακοστά δεύτερα γενέθλια του Kim Jong-un. Μάλιστα σε ένδειξη ασέβειας στο δυτικό πολιτισμό, πριν τη σέντρα θα βγει από τεράστια τούρτα ο ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης ντυμένος στα κόκκινα, με το "τιμημένο" στα χέρια και θα το δωρίσει στον Υπέρτατο Ηγέτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου