Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Μπάσκετ 2014-2015

Φέτος θα είναι μια διαφορετική χρονιά. 

Τα κόζα άλλαξαν, ΚΕΔ, ΕΟΚ, Βασιλακόπουλοι κλπ. τρομοκρατημένοι απ'το πυρ ομαδόν που έχει εξαπολύσει το νομικό επιτελείο (βλέπε Πουλικάκος_Αυθαιρετοι) των Αφών Κωλοδάχτυλων, τρέπονται εις άτακτον φυγή αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο για να δημιουργηθεί η μεγαλύτερη αυτοκρατορία όλων των εποχών (με jester τον κόουτς Mπι). 
Σύμφωνα με τους βρωμερούς και άρτια εκπαιδευμένους καταδότες της Οργάνωσης (Φιλοθέης, Γκλινκον, Διαμαντής ή Γιακουμής) λίγες ώρες πριν το παιχνίδι στο κλειστό της Καλογρέζας θα δοθεί το τελειωτικό χτύπημα στον Τράκη, με την κωδική ονομασία "XOY XOY λιγκανς" (βλέπε κάτωθι βίδεο)



Αυτό το χτύπημα θα βασίζεται σε μια μήνυση (γραμμένη με νεύρα) η οποία προκύπτει από την καταπάτηση του νόμου 12345678910111213 και αναμένεται η ποινή να είναι δις ισοβια με δυνατότητα εξαγοράς για τον Τράκη λόγω ατράνταχτων αποδεικτικών στοιχείων.

http://news247.gr/eidiseis/kosmos/news/synelhfthh_giati_ekane_seks_me_mia_fragkokota.3070270.html

2 σχόλια:

  1. Καλά τα λες εσύ αλλά οι Αφοι Κωλοδάχτυλοι το έκαναν πάλι το θαύμα τους - Ανασταίνουν και νεκρούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή σήμερα είναι παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας δε σβήνω την παιδική μαλακία που έγραψες, απ'την άλλη επειδή είσαι βαζέλας φλώρος εννοείται να πας να γαμηθείς για αρχή και αν συνεχίσεις να μπαίνεις θα υπάρξει πρόβλημα με τα κόκκαλά σου, από μόνα τους θα σαπίσουν δλδ μην παει αλλού το μυαλό σου (κλούβιο).

    Εκ της διοικούσας επιτροπής

    ΑπάντησηΔιαγραφή